Vörå-appen

Vörå-appen – nu också för barn och unga! 
Vörå-appen har nu vidare utvecklats och fått en ny flik för enbart barn och unga där vi samlar all information på ett och samma ställe.  
 
Via appen kan du som är barn eller ung i Vörå bland annat få information om vad som är på gång i kommunen, få tips om evenemang eller följa med vilken skolmat som serveras. Via appen kan du också enkelt ställa frågor eller komma med förslag till oss som arbetar och fattar beslut i kommunen.  
 
Vår tanke med appen är att det ska vara lättare för dig som är barn eller ung att hitta den information du behöver och på olika sätt hjälpa dig att påverka.  
 
Är du intresserad av händelser eller program som riktar sig till barn och unga finns dessa samlade under På gång. Vi har under Stöd och hjälp samlat information om vart du kan vända dig om du känner att du behöver stöd eller hjälp av olika orsaker. Så kan du påverka innehåller bland annat tips på hur du kan göra din åsikt hörd åt vuxna, hur du får tag i ungdomsrådet, information om barnens rättigheter och vad det betyder att vara delaktig. Via frågor och förslag är det enkelt att få tag i oss och komma med frågor, tankar, idéer och förslag.  
 
Du kan ladda ner appen via Appstore eller Google play, sök på ”Vöråappen”. När du går in på appen, så hittar du till barn- och ungdomsappen genom att trycka på ikonen som föreställer två figurer, längst ner på skärmen. Du kan sedan välja att ha barn- och ungdomsappen som startsida.