Vöyri-sovellus

Vöyri-sovellus – nyt myös lapsille ja nuorille!

Vöyri-sovellusta on nyt hiottu ja siihen on lisätty uusi välilehti pelkästään lapsia ja nuoria varten. Olemme koonneet välilehdelle kaiken tiedon yhteen ja samaan paikkaan.

Vöyriläislapset ja -nuoret voivat sovelluksen kautta löytää tietoa kunnan ajankohtaisista asioista, saada vinkkejä tapahtumista tai tarkistaa, mitä kouluruokaa on tarjolla. Lisäksi he voivat sovelluksen kautta helposti kysyä kysymyksiä tai antaa ehdotuksia meille, kunnan työntekijöille ja päätöksentekijöille.

Sovelluksen ajatuksena on, että lasten ja nuorten on helpompi löytää tarvitsemaansa tietoa sekä osallistua vaikuttamiseen eri tavoin.

Jos olet kiinnostunut lapsille ja nuorille suunnatuista tapahtumista tai ohjelmasta, löydät ne Tulevat tapahtumat -kohdasta. Olemme koonneet Tukeen ja apuun tietoa tahoista, joiden puoleen voit kääntyä, jos tunnet tarvitsevasi tukea tai apua erinäisistä syistä. Näin voit vaikuttaa -kohta sisältää mm. vinkkejä siitä, miten voit saada aikuiset kuulemaan mielipiteesi tai miten ottaa yhteyttä nuorisoneuvostoon sekä tietoa lasten oikeuksista ja osallisuuden merkityksestä. Voit helposti ottaa meihin yhteyttä Kysymysten ja ehdotusten kautta sekä lähettää meille kysymyksiä, ajatuksia, ideoita ja ehdotuksia.

Voit ladata sovelluksen App Storesta tai Google Playsta, käytä hakusanaa ”Vörå-appen”. Löydät Vöyri-sovelluksesta lasten ja nuorten sovelluksen painamalla näytön alaosassa olevaa kuvaketta, joka esittää kahta hahmoa. Voit halutessasi asettaa lasten ja nuorten sovelluksen aloitussivuksi.