Tervetuloa Vöyrin kuntaan – työpaikkaan keskellä mahdollisuuksien sydäntä!

Vöyrin kunta on enemmän kuin pelkkä piste kartalla. Se on paikka, jossa työelämä saa uuden merkityksen ja luovuus kukoistaa. Vöyriltä on vain 30 minuutin ajomatka moniin kaupunkeihin, mikä mahdollistaa työn ja vapaa-ajan välisen tasapainon luomisen omilla ehdoillasi.

 

Pyrimme olemaan houkutteleva työnantaja ja tarjoamaan kilpailukykyisiä palkkoja arvostaaksemme ja palkitaksemme taitavaa henkilöstöämme. Vöyrin kunnan sydämestä löytyy esihenkilöläheinen organisaatio, jossa avain positiiviseen työympäristöön työnantajan, esihenkilöiden ja työntekijöiden välillä on viestintä.

Sinun hyvinvointisi on meillä keskiössä, ja siksi tarjoamme anteliaita henkilöstöetuja ja työterveyshuoltoa varmistaaksemme, että viihdyt ja voit hyvin. Ymmärrämme, että on tärkeää voida tasapainottaa työelämää, ja siksi tarjoamme joustavia työskentelymahdollisuuksia ja -järjestelyjä. Meillä saat vapauden luoda oman työrakenteesi ja työaikasi, mikä mahdollistaa tasapainoisen ja kestävän elämäntyylin.

Vöyrin kunta on paikka edistysmielisille yksilöille. Toimintaamme leimaa vahva halu kehittyä moderneilla työtavoilla ja työkaluilla. Täällä saat mahdollisuuden olla osa jotain suurempaa ja vaikuttaa omaan kehitykseesi.

Vöyrin kunnalla on paikka sinulle riippumatta siitä, minkälaista kunta-alan työtä haet. Vaihtelevat työtehtävät ja monet eri ammattiroolit antavat sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kuntasektorilla.

Valitse työpaikaksesi Vöyrin kunta – täällä mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin tahtoa nähdä sinun onnistuvan ja viihtyvän!

Henkilöstöedut
 • hyvät etätyömahdollisuudet ja joustavat työjärjestelyt
 • myönteinen suhtautuminen oppisopimuksiin ja työssä kehittymiseen
 • kattava työterveyshuolto, joka sisältää sekä lakisääteisen työterveyshuollon että yleisterveydenhuollon
 • edullista hierontaa yhteistyössä Folkhälsanin hierojakoulutuksen kanssa
 • Smartum-etua liikuntaan ja kulttuuriin
 • mahdollisuus tuettuun lounaaseen paikallisissa ruokapaikoissa
 • työnantajan tukemat ulkoilupäivät
 • vuosittainen joulujuhla (yksiköittäin tai yhteinen suurempi juhla)
 • alennettu lippu paikalliseen revyyseen
 • tukea uimahallin käyttöön
 • tukea näyttötyössä tarvittavien silmälasien hankintaan (tarveharkintaisesti)
 • tukea muottiin valettujen korvatulppien hankintaan (tarveharkintaisesti)
 • tulossa: pyöräilyetu (pyörän tai sähköpyörän ostaminen osamaksulla työnantajan kautta)
Avoimet työpaikkojamme
Haemme päätoimista tuntiopettajaa erityisopetukseen ajalle 1.8.2024-31.7.2025, sijoituspaikkana Oravaisten Keskuskoulu. Opetuskieli on suomi.
Kirjastopedagogi Vöyriin kunnankirjastoon
Haemme 12-15 kausityöntekijöitä tekniselle toimialalle kesä-elokuuksi. Tarvittaessa jotkin työsuhteet voivat kestää toukokuusta syyskuuhun. Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti nurmikonleikkuu sekä viheralueiden hoito, kiinteistönhoito ja tekniset työt.
Etsimme kahta puutarhatyöntekijää tekniselle toimialalle kesä-elokuulle. Työtehtäviin kuuluu kunnan viheralueiden, jalkakäytävien, kiinteistöjen ja laitosten istutusten hoito ja kunnossapito.
Haemme kesätyöntekijää kunnan rakennustarkastukseen. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kunnan rakennusrekisterin tietojen selvittämiseen ja korjaamiseen liittyvää hallinnollista työtä sekä muita työnantajan osoittamia työtehtäviä.
Vöyrin kunnassa tarvitaan sekä lyhytaikaisia että pitempiaikaisia sijaisia siivous- ja ruokahuoltoon.